• Poelier Traiteur Jos Straathof
    Poelier Traiteur Jos Straathof

    Wij hebben ons gespecialiseerd in Wild producten afkomstig uit Nederland, deze hebben een heerlijke smaak en een goed,vrij leven gehad, bovendien is het vlees van het wild dat wij verkopen 100% biologisch.

    Het mooiste…

Over ons

Dagverse producten

Poelier Traiteur Catering Jos Straathof is in het Westland een begrip dat staat voor puur, vers, kwaliteit, ambachtelijk en is ontstaan uit een familiebedrijf. 

Wij verkopen huisgemaakte, dagverse en uiterst smaakvolle producten. U heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment van gevogelte (kip, kalkoen en wild), grill specialiteiten, vleeswaren, kaas, kant & klare maaltijden en belegde broodjes. Uiteraard kunt u bij Poelier Traiteur Jos Straathof ook terecht voor een complete catering, Vers Cadeau pakketten  of geheel verzorgde barbecuepakketten. En dat allemaal bij u thuis of op de zaak bezorgd. Makkelijker kan het niet zijn!  
 

Smaakmakers

Middels Poelier Traiteur Jos Straathof heeft Poeliersbedrijf Straathof meer dan 50 jaar aan ervaring en kennis van verse kwaliteitsproducten opgebouwd. Gestart in Rotterdam en daarna vestigingen geopend in Naaldwijk en De Lier waar de twee speciaalzaken uitgroeiden tot de smaakmakers van het Westland. Door persoonlijke omstandigheden heeft Jos Straathof moeten besluiten de winkel in Naaldwijk te sluiten. In de winkel gelegen aan de Hoofdstraat 61 in De Lier bereiden wij (nog steeds) voor u de heerlijkste gerechten en kip & wild producten met de grootst mogelijke aandacht, zorg en bekwaamheid.

 

Kwaliteit

Naast het speciale wild assortiment van Nederlandse bodem (dat voornamelijk in het najaar te verkrijgen is), heeft Poelier Traiteur Jos Straathof een uitgebreid huisgemaakt Vers assortiment, deze vers producten zijn vaak afgestemd op het seizoen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in Wild & gevogelte producten afkomstig uit Nederland, het vlees van het wild dat wij verkopen is bovendien 100% biologisch. 

Het mooiste scharrelvlees komt van de Nederlandse jager!

 

Streekproducten

Nieuw in ons assortiment: we verkopen nu ook kwaliteit producten van topleveranciers uit onze regio! klik op de afbeelding voor meer informatie of bezoek onze pagina met een greep uit de streekproducten die wij verkopen in de winkel.

 

 

 

 

 

Verwerking van onze vers producten

Verwerking van onze vers producten vindt plaats op een ambachtelijke wijze en volgens een bereidingsproces dat HACCP goedgekeurd is en voldoet aan de hoogst gestelde BRC-normen. Bovendien wordt geen gebruik gemaakt van toevoegingen als kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Hierdoor garanderen wij als wild en gevogelte specialist niet alleen kwalitatief hoogwaardig, maar ook veilig vlees van het wild en gevogelte dat wij verkopen. 

In al onze huisgemaakte maaltijden zit uitsluitend kwaliteits kip van het merk GILDEHOEN verwerkt. Onze Gildehoenkip wordt dagelijks vers aangevoerd en is afkomstig van gecertificeerde en gecontroleerde bedrijven uit Nederland.

 

Alle Gildehoen kippen zijn HALAL gecertificeerd en extern gecontroleerd van boer tot producent.   Wij verkopen geen varkensvlees!!

 

Vers-Cadeau-Pakketten

Als blijk van waardering

Straathof-Vers-Pakket biedt u verse en kwalitatief hoogwaardige producten uit de winkels van 

Poelier Traiteur Jos Straathof 

Echte bakker Sander Langerak 

In onze pakketten zitten diverse ambachtelijke, veelal biologische plaatselijke producten met een échte smaaksensatie. Alle producten in onze Vers Cadeau Pakketten staan voor puur, eerlijk en ambachtelijk! Nieuw in ons assortiment & in  onze vers cadeaupakketten zijn de heerlijke producten van Sylvia Simmons uit de Lier "Syl's puur genieten" 

Een leuk alternatief als verjaardagscadeau of geef dit jaar uw personeel met de feestdagen een nuttige en smakelijke attentie!

Wij zorgen ervoor dat uw Straathof-Vers-pakket voor de medewerkers op een bijzonder smaakvolle en originele  manier wordt verpakt en op de afgesproken datum bezorgd wordt bij uw bedrijf!

klik hier voor meer informatie over : STRAATHOF VERS  CADEAU PAKKET

 

 

                        

          

 

Bestellingen feestdagen

de overheerlijke vers bestellingen voor de feestdagen 

BESTELLIJST FEESTDAGEN       BESTELLIJST KERSTMENU


 

uiteraard brengen wij uw bestelling binnen regio Westland graag bij u thuis!!!

 

 

Meer weten?  
Heeft u vragen over de producten of uw bestelling? Neem dan gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.                                   

 

 

 

© 2013 - 2022 Poelier Traiteur Catering Jos Straathof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel