Vers Cadeau Pakket

    

 

Straathof-Vers-Cadeau Pakket

Als blijk van waardering

Straathof-Vers-Pakket biedt u verse en kwalitatief hoogwaardige producten van poelier traiteur Jos Straathof en in combinatie met Echte bakker Sander Langerak diverse ambachtelijke, veelal biologische producten met een échte smaaksensatie. 

 

Geef iemand eens een origineel verjaardagscadeau!

 

Voor uw personeel is met de feestdagen een nuttige en smakelijke attentie meer dan welkom! wij zorgen ervoor dat uw Straathof-Vers-pakket voor de medewerkers op een bijzonder smaakvolle manier wordt verpakt en op de afgesproken datum bezorgd wordt bij uw bedrijf!

 

In onze Vers Cadeau pakketten worden standaard (op de wijn na) uitsluitend top producten uit Nederland e/o België gedaan.

 

Al onze verse huisproducten zijn door Poelier Traiteur Jos Straathof en Echte Bakker Sander Langerak  bereid op ambachtelijke wijze aan de Hoofdstraat in De Lier.

 

Ook voor de allerlekkerste boeren kazen bent u bij ons aan het goede adres!

Wij zijn bovendien onder andere leverancier van Hert bieren en diverse delicatessen zoals:

 

Gerookte ganzenborst op authentieke wijze bereid en afkomstig van ganzen uit de polders rond De Lier, Wild worst met knoflook en Ganzenpastrami van ambachtelijke toeleveranciers uit Nederland. En de heerlijke, culinaire & biologische producten van Sylvia Simmons uit de Lier "Syl's puur genieten" 

 

      

 

Uiteraard is het altijd mogelijk om de de verpakking of inhoud van de pakketten aan te passen aan uw persoonlijke wensen en budget, wij bespreken graag met u de mogelijkheden?

 

 

                      

 

 

                   

 

 

  • Vers Cadeau Pakket
    Vers Cadeau Pakket

    Een vers cadeau pakket geheel naar uw wens en budget samengesteld uit het assortiment van onze winkel, vanaf € 7,50

    € 7,50
© 2013 - 2020 Poelier Traiteur Catering Jos Straathof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel