Nieuws

 

 

Kijkt u ook eens bij onze VERSE SOEP & WEEKAANBIEDINGEN?

 

 

Nieuw in ons assortiment:

Nieuw in ons winkel assortiment & in  onze vers cadeaupakketten zijn de heerlijke producten van

Sylvia Simmons van Sante Holland uit de Lier                                       "Syl's puur genieten" 

             

 

 

 

Nieuw in ons assortiment:

Vanaf maandag 6 mei hebben wij een andere leverancier voor onze eieren; onze verse scharrel eieren komen voortaan uit de regio Westland/Delfland van de kippen van Roel van Buuren van Boerderij Landlust.

De graskippen van boerderij Landlust pikken allerlei insecten tussen het gras vandaan, ze klauwen het dode gras uit de grasmat en verspreiden de koeienmest! Deze manier van kippen houden levert ook nog eens hele lekkere eieren op!

De kippen kunnen de hele dag rondscharrelen en produceren met liefde een ei en dat proef je!!

Afbeelding kan het volgende bevatten: gras, buiten en natuur   

 

 

HOLLANDS WILD

lekkere en duurzame producten uit de Hollandse natuur, voor consument en horeca professionals.
Nederland heeft een geweldig natuurlijk kapitaal waar we graag zuinig op zijn en bij de firma Hollands wild verwerken zij er een stukje rente van: het meest scharreligste vlees denkbaar en super lokaal.

 

klik op de afbeelding voor meer informatie over Hollands Wild

 

 

HERT BIER  

(leuk om cadeau te geven in een Straathof Vers Cadeau Pakket)

                                       

klik op de afbeelding voor meer informatie over Hert Bier

 

 

Straathof-Vers-Pakket biedt u verse en kwalitatief hoogwaardige producten van Poelier Traiteur Jos Straathof en diverse ambachtelijke, veelal biologische plaatselijke producten met een échte smaaksensatie.

 

Geef dit jaar uw personeel of relaties een nuttige en smakelijke kerst attentie! wij zorgen ervoor dat uw Straathof-Vers-pakket voor de medewerkers op een bijzonder smaakvolle manier wordt verpakt en op de afgesproken datum bezorgd wordt bij uw bedrijf!

 

Bestellingen feestdagen: de overheerlijke vers bestellingen voor de feestdagen kunt u doen middels dit


formulier uiteraard brengen de bestelling binnen regio Westland graag bij u thuis!!!

 

 

Overig nieuws:

                         Het wildseizoen is weer begonnen.
           Voor het (h)eerlijkste wild ga je natuurlijk naar de Poelier!

                                            

 

 

Wij verkopen de lekkerste kaas van de wereld!!!

Biologische Jerseykaas

Jerseyhoeve Bio is een biologische, gepasteuriseerde kaas gemaakt van 100% Jerseymelk. De kaas wordt op het eiland Goeree-Overflakkee gemaakt van melk van 80 Jerseykoeien. 

Jerseyhoeve Bio is dit jaar uitgeroepen door een internationale jury tijdens de prestigieuze "Cheese Awards" (de Oscars voor kazen) tot beste kaas van de wereld! 

Wij verkopen in onze winkels in Naaldwijk en De Lier de prijswinnaars: de extra belegen (Dieken) en oude variant (Schorren). Vorig jaar was de Dieken al uitgeroepen tot op één na beste kaas van de wereld en dit jaar is de variant Schorren uitgeroepen tot allerlekkerste kaas ter wereld!!! 

Jerseymelk heeft een andere samenstelling van vet en eiwit dan melk van een Holsteiner koe. Het vetpercentage (5,9%) en eiwitgehalte (4,2%) ligt iets hoger, waardoor de kaas nog romiger en voller van smaak is. Tevens is Jerseymelk van nature rijker aan vitaminen en mineralen (2x zoveel), caroteen, en geconjugeerd linolzuur (CLA) dan melk van de "gewone"Holsteiner koeien. Dit resulteert in een bijzonder rijke, gezonde kaas met een onderscheidende smaak.

 

     

 

 

 

 

NIEUWSBERICHT VAN UW POELIER:

 

Door persoonlijke omstandigheden was ik, nadat familie Straathof ruim 34 jaar een poeliersbedrijf heeft gehad in de Molenstraat Naaldwijk,  helaas gedwongen de vestiging van het poeliersbedrijf in Naaldwijk te sluiten per 26 augustus 2017.

Vanaf september 2017 werk ik in vestiging de Lier met hernieuwd enthousiasme en blik naar de toekomst en zou u heel graag verwelkomen met het vertrouwde/bestaande assortiment van poeliersbedrijf Straathof.

 

Om de trouwe bestaande klanten in Naaldwijk ook in de toekomst van dienst te kunnen zijn zal ik vanaf 1 september 2017 uw bestelling (vanaf €  30,- gratis, onder de €  30,- zijn de bezorgkosten €  3,50) binnen regio Westland , op een tijdstip  in overleg met u, bij u thuis komen bezorgen

 

Uiteraard blijven uitgegeven kadobonnen en spaarpunten van poeliersbedrijf Straathof gewoon inwisselbaar in vestiging De Lier, we zijn overgestapt op een nieuw spaarsysteem: Piggy waarmee u in heel Nederland met 1 kaart kunt sparen bij alle aangesloten bedrijven.

 

Binnenkort wordt deze site aangepast met een handige bestellijst voor de kwaliteitsproducten zoals u van oudsher van ons gewend bent!

 

Graag tot ziens in De Lier!!

 

Met vriendelijke groet,

Jos Straathof

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2013 - 2019 Poelier Traiteur Catering Jos Straathof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel