Nieuws

     

        NIEUWS ASSORTIMENT:

 

Lekker voor Oudejaarsavond: Oma's Kippenragout van Gildehoen kip, zonder kunstmatige geur-kleur en smaakstoffen, eerlijk en puur zonder "zakjes" en "pakjes" vers voor u bereid.

 

en heerlijke tapashapjes; gevulde eitjes met truffel, geitenkaas met kalkoenbacon, kipcervelaat met augurkje,  piri piri kipgrillworst enz....

               

 

 

      

 

Nieuw in ons assortiment:

VERSE KWEEPERENSAUS MET GRANAATAPPELPITJES EN PORT
Heerlijke saus bij Wild, Gevogelte, Rollades enz...
Ingrediënten oa.: wildfond, vers sap van granaatappel, druiven, acerola, blauwe bessen, knoflook, sjalotjes, verse tijm, kweeperengelei, honing, kruiden.
Rijk aan antioxidanten, vrij van kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen, glutenvrij

Tijdens de feestdagen kunt u bij ons de volgende vers bereide sauzen voor bij uw feestmaaltijd bestellen: 

Verse paddestoelensaus met truffel, 
Verse Wildsaus met cognac, 
Verse kweeperensaus met granaatappelpitjes en port

Wij verwelkomen u graag in onze gezellige winkel aan de Hoofdstraat 61 in De Lier, 

u kunt uw feestdagenbestelling ook telefonisch 
Tel.: 0174-518342 e/o 0174-624345
of per Email: 
bestelling@poelierstraathof.nl aan ons doorgeven

 

 

Nieuw in ons assortiment: 

heerlijke rijk belegde verse pizza’s en panini’s, (om thuis zelf af te bakken), zoals deze week de BBQ Chicken pizza met oa gerookte kip en kalkoenbacon, al onze verse pizza’s & panini’s zijn zonder kunstmatige geur-kleur & smaakstoffen en kosten € 4,99 voor een pizza en € 3,99  voor een panini per stuk

 

 

De lekkerste streekconfituren van het Westland

             

Wij verkopen sinds een aantal maanden in onze winkel de lekkerste Chutney's, Scharrelroom, Jam's, Compote enz..van regio Westland!

Nieuw in ons winkel assortiment & in  onze vers cadeaupakketten zijn de heerlijke producten van Sylvia Simmons-Sante Holland uit de Lier              

"Syl's puur genieten" 

 

 

 

De lekkerste scharrel eieren van het  WestlandWestland:

 

Wij verkopen in onze winkel de lekkerste biologische scharreleieren uit regio Westland! 

Vanaf maandag 6 mei hebben wij een andere leverancier voor onze eieren; onze verse scharrel eieren komen voortaan uit de regio Westland/Delfland van de kippen van Roel van Buuren van Boerderij Landlust.

De graskippen van boerderij Landlust pikken allerlei insecten tussen het gras vandaan, ze klauwen het dode gras uit de grasmat en verspreiden de koeienmest! Deze manier van kippen houden levert ook nog eens hele lekkere eieren op!

De kippen kunnen de hele dag rondscharrelen en produceren met liefde een ei en dat proef je!!

 

 

 

Het lekkerste bier van de Veluwe

 

Wij verkopen in onze winkel het allerlekkerste bier van de Veluwe!! Ambachtelijk bereid en het Bockbier ("Wild Leven") is bekroond tot beste Bockbier van Nederland in zijn klasse!!

 

 

 

Het lekkerste Wild van Nederland

Wij verkopen in onze winkel lekkere en duurzame producten uit de Hollandse natuur, voor consument en horeca professionals.
Nederland heeft een geweldig natuurlijk kapitaal waar we graag zuinig op zijn en bij de firma Hollands wild verwerken zij er een stukje rente van: het meest scharreligste vlees denkbaar en super lokaal.

 

 

De lekkerste kaas van de Wereld

 

Wij verkopen in onze winkel de lekkerste kaas van de wereld!!  ons assortiment bestaat uit verschillende bekroonde kazen die gemaakt zijn in Nederland van Nederlandse melk. b.v. o.a. de biologische Jerseykaas

Jerseyhoeve Bio is een biologische, gepasteuriseerde kaas gemaakt van 100% Jerseymelk. De kaas wordt op het eiland Goeree-Overflakkee gemaakt van melk van 80 Jerseykoeien. 

Jerseyhoeve Bio is dit jaar uitgeroepen door een internationale jury tijdens de prestigieuze "Cheese Awards" (de Oscars voor kazen) tot beste kaas van de wereld! 

Wij verkopen in onze winkel in  De Lier meerdere prijswinnaars: o.a. de extra belegen (Dieken) en oude variant (Schorren). Vorig jaar was de Dieken al uitgeroepen tot op één na beste kaas van de wereld en dit jaar is de variant Schorren uitgeroepen tot allerlekkerste kaas ter wereld!!! 

Jerseymelk heeft een andere samenstelling van vet en eiwit dan melk van een Holsteiner koe. Het vetpercentage (5,9%) en eiwitgehalte (4,2%) ligt iets hoger, waardoor de kaas nog romiger en voller van smaak is. Tevens is Jerseymelk van nature rijker aan vitaminen en mineralen (2x zoveel), caroteen, en geconjugeerd linolzuur (CLA) dan melk van de "gewone"Holsteiner koeien. Dit resulteert in een bijzonder rijke, gezonde kaas met een onderscheidende smaak.

 

 

 

 

Het lekkerste Vers Cadeau Pakket van het hele Westland

Wij verkopen in onze winkel voor iedere gelegenheid en budget Vers Cadeau Pakketten die met zorg voor u samengesteld worden uit ons assortiment.

Straathof-Vers-Cadeau Pakket biedt u verse en kwalitatief hoogwaardige producten van Poelier Traiteur Jos Straathof en ambachtelijke bakker Sander Langerak uit De Lier in combinatie met diverse ambachtelijke, veelal biologische plaatselijke producten met een échte smaaksensatie.

 

Geef dit jaar uw personeel of relaties een nuttige en smakelijke kerst attentie! wij zorgen ervoor dat uw Straathof-Vers-pakket voor de medewerkers op een bijzonder smaakvolle manier wordt verpakt en op de afgesproken datum bezorgd wordt bij uw bedrijf!

 

OVERIG NIEUWS:

                         

Het wildseizoen is weer begonnen.
           Voor het (h)eerlijkste wild ga je natuurlijk naar de Poelier!

                                            

 

 

 

PERSOONLIJK NIEUWS VAN UW POELIER

 

Door persoonlijke omstandigheden was ik, nadat familie Straathof ruim 34 jaar een poeliersbedrijf heeft gehad in de Molenstraat Naaldwijk,  helaas gedwongen de vestiging van het poeliersbedrijf in Naaldwijk te sluiten per 26 augustus 2017.

Vanaf september 2017 werk ik in vestiging de Lier met hernieuwd enthousiasme en blik naar de toekomst en zou u heel graag verwelkomen met het vertrouwde/bestaande assortiment van poeliersbedrijf Straathof.

 

Om de trouwe bestaande klanten in Naaldwijk ook in de toekomst van dienst te kunnen zijn zal ik vanaf 1 september 2017 uw bestelling (vanaf €  30,- gratis, onder de €  30,- zijn de bezorgkosten €  3,50) binnen regio Westland , op een tijdstip  in overleg met u, bij u thuis komen bezorgen

 

Uiteraard blijven uitgegeven kadobonnen en spaarpunten van poeliersbedrijf Straathof gewoon inwisselbaar in vestiging De Lier, we zijn overgestapt op een nieuw spaarsysteem: Piggy waarmee u in heel Nederland met 1 kaart kunt sparen bij alle aangesloten bedrijven.

 

Graag tot ziens in De Lier!!

 

Met vriendelijke groet,

Jos Straathof

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2013 - 2020 Poelier Traiteur Catering Jos Straathof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel