Nieuws/evenementen

HET IS WEER BBQ TIJD!!

 

Het is weer BBQ tijd, doe eens wat anders, met een "wild" BBQ van hertenbiefstuk saté of probeer eens onze heerlijk malse gemarineerde kiplapjes van diervriendelijk en verantwoord 

https://www.gildehoen.com

dijvlees, uiteraard kunnen wij ook verse kipsalade en zelfgemaakte pindasaus leveren

 

     

 

NIEUWSBERICHT VAN UW POELIER:

 

Door persoonlijke omstandigheden was ik, nadat familie Straathof ruim 34 jaar een poeliersbedrijf heeft gehad in de Molenstraat Naaldwijk,  helaas gedwongen de vestiging van het poeliersbedrijf in Naaldwijk te sluiten per 26 augustus 2017.

Het pand in de Molenstraat is verkocht per 31 oktober en vanaf september werk ik in vestiging de Lier  met hernieuwd enthousiasme en blik naar de toekomst en zou u heel graag verwelkomen met het vertrouwde/bestaande assortiment van poeliersbedrijf Straathof (en vanaf eind oktober ook met een aantal "nieuwe producten" !)

 

Om de trouwe bestaande klanten in Naaldwijk ook in de toekomst van dienst te kunnen zijn zal ik vanaf 1 september 2017 uw bestelling (vanaf €  25,- gratis, onder de €  25,- zijn de bezorgkosten €  3,50) binnen regio Westland , op een tijdstip  in overleg met u, bij u thuis komen bezorgen

 

Uiteraard blijven uitgegeven kadobonnen en spaarpunten van poeliersbedrijf Straathof gewoon inwisselbaar in vestiging De Lier.

 

Binnenkort wordt deze site aangepast met een handige bestellijst voor de kwaliteitsproducten zoals u van oudsher van ons gewend bent!

 

Graag tot ziens in De Lier!!

 

Met vriendelijke groet,

Jos Straathof

 

 

 

 

 

Kijkt u ook eens bij onze nieuwe kant en klaarmaaltijden?

 

Nieuwe kaas in ons assortiment:  Tomme de Berry de Campagne

 

Een bijzondere boerderijkaas met natuurkorst. Een Hollandse kaas 5 maanden gerijpt in een grot in het midden van Frankrijk waardoor de kaas een heerlijk "Frans adertje" door de kaas heeft lopen en een heel verfijnde smaak heeft ontwikkeld, aanrader om 's-avonds van te genieten in combinatie met een glaasje rode port!! Nu in de aanbieding voor € 11,75 per 500 gram.

 

 

 

 

 

Straathof-Vers-Pakket biedt u verse en kwalitatief hoogwaardige producten van poelier traiteur Jos Straathof en diverse Westlandse speciaalzaken. Ambachtelijke, veelal biologische producten met een échte smaaksensatie.

Deze eersteklas producten blijven minimaal 10 dagen houdbaar.

Geef dit jaar uw personeel of relaties een nuttige en smakelijke kerst attentie! wij zorgen ervoor dat uw Straathof-Vers-pakket voor de medewerkers op een bijzonder smaakvolle manier wordt verpakt en op de afgesproken datum bezorgd wordt bij uw bedrijf!

 

Bestellingen feestdagen: de overheerlijke vers bestellingen voor de feestdagen kunt u doen middels dit


formulier uiteraard brengen de bestelling binnen regio Westland graag bij u thuis!!!

 

 

Overig nieuws:

                                              Het wildseizoen is weer begonnen.
                                   Voor het (h)eerlijkste wild ga je natuurlijk naar de Poelier!

                                            

 

 

Wij verkopen de lekkerste kaas van de wereld!!!

Biologische Jerseykaas

Jerseyhoeve Bio is een biologische, gepasteuriseerde kaas gemaakt van 100% Jerseymelk. De kaas wordt op het eiland Goeree-Overflakkee gemaakt van melk van 80 Jerseykoeien. 

Jerseyhoeve Bio is dit jaar uitgeroepen door een internationale jury tijdens de prestigieuze "Cheese Awards" (de Oscars voor kazen) tot beste kaas van de wereld! 

Wij verkopen in onze winkels in Naaldwijk en De Lier de prijswinnaars: de extra belegen (Dieken) en oude variant (Schorren). Vorig jaar was de Dieken al uitgeroepen tot op één na beste kaas van de wereld en dit jaar is de variant Schorren uitgeroepen tot allerlekkerste kaas ter wereld!!! 

Jerseymelk heeft een andere samenstelling van vet en eiwit dan melk van een Holsteiner koe. Het vetpercentage (5,9%) en eiwitgehalte (4,2%) ligt iets hoger, waardoor de kaas nog romiger en voller van smaak is. Tevens is Jerseymelk van nature rijker aan vitaminen en mineralen (2x zoveel), caroteen, en geconjugeerd linolzuur (CLA) dan melk van de "gewone"Holsteiner koeien. Dit resulteert in een bijzonder rijke, gezonde kaas met een onderscheidende smaak.

 

     

 

 


 

 

 

 

 

© 2013 - 2018 Poelier Traiteur Catering Jos Straathof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel