Catering

 

Catering

Heeft u binnenkort een gezellig verjaardagsfeestje, bruiloft in de achtertuin of jubileum op de zaak? De Poelier Online biedt u een complete catering in de vorm van een koude of warme buffet, eventueel met gerechten volgens een speciaal thema. Denk hierbij aan een stamppottenbuffet in de winter of een zomers salsabuffet. U kunt ook alleen luxe hapjes bestellen of een kant-en-klaar diner. Bekijk de ideeën hieronder en maak uw keuze.

stampotbuffet.png

 

Afhalen of bezorgen

Alles is mogelijk; leg uw wensen op tafel en Jos Straathof neemt contact met u op voor een speciaal op maat gemaakt menu. Afhalen of laten bezorgen is aan u de keuze. Bezorgen in het Westland is gratis, buiten een straal van 10 km worden bezorgkosten berekend. Voor de warmhoudpannen en schalen vragen wij een kleine borg. Deze borg ontvangt u retour wanneer de pannen en schalen worden opgehaald of als u ze weer terugbrengt in onze winkel in De Lier.

 

Kant & klaar diner of luxe hapjes

Uiteraard kunt u ook voor een kleiner feestje alleen onze exclusieve hapjes bestellen. Traiteur Straathof heeft ruime keuze; neem contact op voor meer informatie.

Krijgt u gasten voor het diner? Met onze heerlijke kant & klaar gerechten van hoeft u niet de hele dag in de keuken te staan en hoeft u uitsluitend de gemakkelijke bereidingstips te volgen. Laat het ons weten en uw gasten zullen smakelijk eten!

Vanaf 12 personen.

catering2.jpg     

 

 

© 2013 - 2022 Poelier Traiteur Catering Jos Straathof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel