Informatie Kazen

                                   

Weydeland Kaasspecialiteiten

De lekkerste kaas van Nederland koopt u natuurlijk bij De Poelier Online. Met het merk Weydeland Kaasspecialiteiten kiest u uit een ruim aanbod van premium kwaliteitskazen (Noord-Hollandse kazen uit de Beemster) met een onovertroffen smeuïgheid en uitzonderlijk fijne smaak.

 

Weydelijner

Naast de kazen van Weydeland (48+) verkoopt De Poelier Online ook verschillende soorten Weydelijner. Dit is een zeer smaakvolle kwaliteitskaas met een vetgehalte dat ca. 25% lager is dan de gewone kaas! Door de juiste balans aan vetten en eiwitten in de melk, ontstaat de zachte smaak van Weydelijner. Om de kaas minder vet te maken wordt de melk in het bereidingsproces van tevoren afgeroomd, zodat de juiste hoeveelheid vet overblijft. Hierna kan het kaasmaken beginnen. Door het speciale zuursel en de ambachtelijke bereiding van de kaas ontstaat er dus een romige kaassoort met 25% minder vet. Gezond en écht lekker!

 

Ambachtelijk

De kazen van Weydeland worden op ambachtelijke wijze en volgens ouderwets recept gemaakt op de duurzame Kaasmakerij CONO in Midden-Beemster (Noord-Holland). Na het rijpingsproces in het pakhuis smaken deze kazen heerlijk op de boterham of als blokjes in de salade of op de catering- en barbecuetafel.

 

Afname

De onderstaande kazen worden vers van het mes gesneden in stukken van ongeveer 450 gram en vacuüm verpakt toegestuurd. Als u een andere hoeveelheid wilt ontvangen, horen wij het graag!  

 

 

 Terug naar kazen

© 2013 - 2022 Poelier Traiteur Catering Jos Straathof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel