Straathof Kip

Bewust, Beter, Puur & (H)eerlijk

De kippen (GILDEHOEN)(& POLDERHOENdie Poelier Straathof verkoopt of in de maaltijden verwerkt, worden pertinent niet industrieel opgekweekt, maar groeien en scharrelen in grote ruime schuren met voldoende ruimte, vers water en krijgen altijd genoeg 100% plantaardig voedsel (70% graan). Belangrijk is dat aan Gildehoenen en Polderhoenen geen antibiotica wordt toegediend. Puur en (H)eerlijk en Bewust, dat is de kwaliteit waar Poelier Traiteur Jos Straathof garant voor staat!

DE POLDERHOEN, BIOLOGISCHE KIP                  

U proeft de fijne smaak van weleer                     

De kuikens van de Biologische Polderhoen worden grootgebracht in Nederland (Flevopolder) met speciaal biologisch voer, rijk aan kruiden en granen. De dieren hebben de ruimte om rond te scharrelen en groeien op in hun eigen tempo. De kuikens worden groot in hun natuurlijke leefomgeving.

Daarom hebben deze polderhoenders stevig vlees en een ouderwets fijne smaak.

 De Polderhoen is gegarandeert een biologische scharrelkip die met de grootst mogelijke zorg voor het milieu en diervriendelijk heeft geleefd. Skal Bio Controle houdt in Nederland toezicht op de betrouwbaarheid van biologische producten zij voeren de controle uit. Op www.skal.nl vindt u meer informatie over deze organisatie en de werkwijze. 

Het Gildehoenconcept is gecertificeerd, dit in tegenstelling tot heel veel zogenaamde "scharrelkip concepten" die verkocht worden door slagerijen, en dat is goed nieuws!

Er is voor gekozen de Gildehoen extern te laten controleren, van de boer tot uw poelier. Zo weten wij en u zeker dat elk product 100%  Bewust Betere kip van het merk Gildehoen is!

Hoe mooi en smakelijk is dat? Bovendien zijn de kruiden die wij gebruiken voor onze kip vrij van gluten & kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen.

De Nederlandse Voedsel– en Warenautoriteit (NVWA) controleert ieder Gildehoen koppel alvorens de kippen geslacht worden. Als het voedselketeninformatie formulier (VKI) juist en volledig is ingevuld mogen de kippen pas geslacht worden. Er is dus van ieder koppel Gildehoen kippen een VKI aanwezig. Hiermee is daardoor ook direct duidelijk dat er geen antibiotica is ingezet.

Eurofins KBBL, een onafhankelijk geaccrediteerde dienstverlener, ziet toe dat hetgeen beloofd wordt ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Een geruststellende gedachte. Want wij willen u een 100% goed en gegarandeerd product verkopen.

Wij hebben voor bovenstaande samenwerkingen gekozen zodat wij u een 100% goed en gegarandeerd product kunnen verkopen waarvan de herkomst VOLLEDIG TRACEERBAAR is!

 

                                

 

per pagina
per pagina
© 2013 - 2021 Poelier Traiteur Catering Jos Straathof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel