Barbecue

Compleet verzorgde  BBQ of  een los vleespakket?

Complete barbecue boxen, BBQ's voor grote groepen (eventueel met personeel voor bediening/vlees grillen)  of losse vleespakketten: alles is bij  Poelier Traiteur Jos Straathof  te bestellen.

Mooi opgemaakte salades, diverse soorten barbecuevlees (o.a. van diverse soorten wild, magere kip en kalkoen) … en kies ook voor onze bekende, overheerlijke, zelfgemaakte pindasaus. Uiteraard  leveren wij op verzoek ook andere sauzen, huisgemaakte kruidenboter, verse truffelmayonaise, tapenades, Italiaanse Aioli van de Chef en verschillende soorten brood.

Ook het bestek, de borden, de glazen, de gas-barbecue zelf incl. tangen, spatels enz enz... zijn vanaf een bestelling voor minimaal 12 personen mee te bestellen.

 

Afhalen of bezorgen

Indien u een Straathof BBQ Box Compleet of een BBQ voor grote groepen besteld, dan bezorgt Jos Straathof alles graag  bij u thuis. Bezorgen in Westland is gratis, buiten regio Westland/Midden Delfland worden bezorgkosten berekend. Daarnaast kunt u verschillende barbecue vleespakketten of losse artikelen ook meebestellen of in onze gezellige winkel aan de Hoofdstraat 61 in De Lier afhalen.

*Voor het gasverbruik betaalt u per BBQ € 10,00 en u betaalt € 25,00 borg.

 Na afloop wordt de barbecue weer opgehaald en indien u deze in dezelfde staat terugbrengt en heeft schoongemaakt, krijgt u de borg weer terug.

Voor de warmhoudpannen en schalen vragen wij ook een kleine borg. Deze ontvangt u ook weer retour wanneer de pannen en schalen worden opgehaald of als u ze zelf weer (schoon) terugbrengt in een van onze winkels.

 

Het compleet BBQ pakket "grote groepen" inclusief gebruik van de BBQ leveren wij graag bij u aan huis bij een bestelling vanaf 12 personen.

 
 

 

            

© 2013 - 2022 Poelier Traiteur Catering Jos Straathof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel